Logga för Topolis

Handgjorda utemöbler

Skapa en atmosfär av elegans och komfort på din uteplats med vårt noggrant utvalda sortiment av utemöbler som inte bara ger en estetiskt tilltalande touch utan även håller år efter år. Vårt fokus ligger på att erbjuda bekväma utemöbler som inte bara är fina att se på utan också hållbara nog att användas dagligen.

Vårt handgjorda sortiment

Alla våra utemöbler är handgjorda och skapade av vackert trä som du kan få i olika färger. Att välja rätt utemöbler för ditt uterum, terrass eller balkong är en viktig del av att skapa en inbjudande och funktionell utomhusmiljö. Hos Topolis finner du ett brett utbud av handgjorda utemöbler som kombinerar stil, komfort och kvalitet. Våra utemöbler är designade för att förhöja din utomhusupplevelse, oavsett om du söker efter balkongstolar, loungestolar, relaxstolar eller friluftsstolar. Vi har även vikbara ekostolar som kan användas vartsomhelst och närsomhelst under året.

Vi har en passion för egentillverkning

Vår dedikation till hantverket återspeglas i varje bit av våra handgjorda utemöbler, timmerstugor, spabad och badtunnor. Denna passion för egentillverkning innebär att vi noggrant väljer ut material, utformar varje produkt med precision och lägger stor vikt vid detaljerna. För oss är egentillverkning synonymt med kvalitet och hållbarhet; det är vårt sätt att garantera att du får en produkt som inte bara är vacker att se på, utan också byggd för att hålla över tid. Genom att välja Topolis väljer du ett företag som sätter hantverksskicklighet och genuin omsorg i första rummet.

Loungestolar

För de som önskar skapa en mer avslappnad och inbjudande atmosfär är våra loungestolar det perfekta valet. Stolarna är designade för att erbjuda maximal komfort och stil, vilket gör de sköna om du sitter i dem en längre stund. De passar utmärkt på större terrasser och i uterum där du kan skapa en avkopplande loungeyta för dig och dina gäster.

Balkongstolar

När du väljer balkongstolar är det viktigt att tänka på storleken på din balkong samt hur du planerar att använda utrymmet. Våra handgjorda balkongstolar är designade för att maximera utrymmet utan att kompromissa med komforten. Enkla att fälla ihop och ställa utmed väggen eller skjuta in under ett bord för att skydda mot regn och vind. Stolarna är perfekta för mindre utrymmen och erbjuder en stilren och praktisk lösning för ditt morgonkaffe eller kvällsmys under stjärnorna.

Relaxstolar

Våra relaxstolar är skapade för ultimat avkoppling och lugna stunder. De är perfekta för att njuta av en god bok eller för att helt enkelt koppla av i solen. Med deras ergonomiska design och högkvalitativa material erbjuder stolarna en oöverträffad sittkomfort. De är ett utmärkt val för alla utomhusmiljöer där avkoppling står i fokus.

Friluftsstolar

För äventyrsälskaren erbjuder vi friluftsstolar som kombinerar funktionalitet med hållbarhet. Dessa stolar är lätta att transportera och tål de tuffaste väderförhållandena, vilket gör dem perfekta för camping, fiske eller andra utomhusaktiviteter. Våra friluftsstolar är inte bara praktiska utan också designade med stil och komfort i åtanke.

Semesterstolar

Semesterstolar från Topolis är designade för att förgylla dina lediga stunder med komfort och stil. De är perfekta för avkoppling i trädgården, vid poolen eller på din favoritplats utomhus. Oavsett om du njuter av en lugn stund för dig själv eller underhåller gäster, bidrar våra semesterstolar till en mer avslappnad och inbjudande atmosfär.

Kombinera med Topolis andra produkter

Förutom vårt breda sortiment av utemöbler erbjuder Topolis även andra produkter som kan förhöja din utomhusupplevelse. Våra timmerhus är charmiga och kan byggas på olika sätt. Våra spabad och vedeldade badtunnor erbjuder en lyxig avkoppling och kan enkelt kombineras med våra utemöbler för att skapa en komplett utomhusoas. Dessutom erbjuder vi snabbstugor som är perfekta för dig som önskar ett flexibelt och funktionellt utrymme i din trädgård.

Så kan du tänka när du köper våra utemöbler

När du ska köpa utemöbler är det viktigt att tänka på material, storlek, underhåll och hur möblerna kommer att användas. Våra handgjorda utemöbler är tillverkade av högkvalitativa material som är utvalda för att tåla nordiska väderförhållanden. Det är också viktigt att tänka på hur möblerna kommer att komplettera ditt utomhusutrymme och dina andra produkter från Topolis.

Tips för att skapa en fin uteplats med utemöbler från Topolis

Att skapa den perfekta utemiljön kräver genomtänkta överväganden. Här är några tips för att hjälpa dig välja rätt utemöbler för din uteplats eller balkong:

Fundera över ytan – Tänk på storleken och layouten på din uteplats för att säkerställa att dina möbler passar bekvämt och uppfyller sitt avsedda syfte.

Tänk på stilen – Välj möbler som kompletterar resten av ditt hem och din trädgårds övergripande utseende för ett helhetsintryck.

Välj vår höga kvalitet – Investera i högkvalitativa, hållbara utemöbler som håller i många år.

Underhåll dina utemöbler på bästa sätt

Utemöbler i trä kräver också att du tar hand om dem på rätt sätt. Alla våra utemöbler är handgjorda och unika i sitt slag och behöver omsorg för att hålla ännu längre.

Regelbunden rengöring. Torka av dina möbler regelbundet med en mjuk, fuktig trasa för att avlägsna smuts och förebygga röta.

Skyddsåtgärder. Överväg att använda möbelskydd eller förvara möblerna när det regnar eller snöar och tänk även på att solen bleker möblerna med tiden.

Ta hand om materialet. Varje material har specifika skötselkrav. Följ vår skräddarsydda rådgivning för att hålla dina möbler i toppskick.