Logga för Topolis

Traditionellt timmerhus

timmerhus

Timmerhus i högsta kvailtet

Går du i tankarna att bygga eller köpa ett timmerhus? Vi designar, tillverkar, utrustar och levererar timmerhus till Sverige av högsta kvalitet till ett förmånligt pris. Vi erbjuder ett brett sortiment av timmerhus för alla behov – vare sig du vill förverkliga din stora husdröm från grunden eller önskar du bygga ett litet attefallshus i timmer. Timmer är vår passion, vi hjälper dig nå din husdröm!

Varför välja timmerhus?

Det finns många fördelar med timmerhus. Timmerhus passar utmärkt i det nordiska klimatet tack vare träets naturligt isolerande egenskaper. Det gör timmerhus till både ett miljövänligt och energieffektivt materialval även under utmanande väderförhållanden.
Utöver träets fantastiska isoleringsegenskaper ger det även ett traditionellt och mysigtuttryck. Ett timmerhus byggt på rätt sätt håller i flera generationer och är ett miljövänligt och hälsosamt hus som bara blir vackrare med tiden – ett hus att älska för livet.

timmerhus

Vi designar, tillverkar och utrustar timmerhus av högsta kvalité.

Upplev skillnaden med timmerhus från Topolis

Det som kännetecknar ett timmerhus av Topolis är den solida dimensionen på virket, vackra hantverksmässiga detaljer och en enastående kvalitet – i varje steg från design, material och tillverkning till färdigt timmerhus. Vi på Topolis vet att varje stock har sin unika historia och plats i huset. Våra snickare väljer därför noga ut varje stock, som senare sågas till och torkas till 18% fuktighet innan det används.

Färdiga timmerhus

Vi erbjuder flera färdiga timmerhus i olika utföranden. Vi har samlat många års kunskap och erfarenhet för att ta fram 12 husmodeller med egenskaper för att passa de flesta önskemål.
Välj mellan allt från traditionella timmerhus med mosstak och spröjsade fönster till moderna timmerhus med hög takhöjd och stora glaspartier. Läs mer om våra färdiga hus här!

Timmerhus
timmerhus

Egen design

Vill du ändra något från våra färdiga hus eller om du har egna ritningar är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig att designa och bygga ditt timmerhus precis som du vill ha det.

Hur går processen till?

Vi använder oss av noga utvalda litauiska leverantörer som håller högsta kvalitet. Hela bygget sker i Litauen, innan det varsamt plockas ihop och sedan transporteras till kunden där snickarna bygger upp huset igen. Detta ger oss möjlighet till både snabb tillverkningstid och ett förmånligt pris för dig som kund. Vi använder även kvalitetsfönster och dörrar direkt från skickliga tillverkare utan mellanhänder, allt för att kunna erbjuda dig bästa möjliga pris.

Din självklara leverantör av timmer

Vi har hela 32 års erfarenhet inom tillverkning av timmer och stavlafts-hus och har bland annat byggt många norska timmerhus. Tack vare vår långa yrkesverksamhet i branschen och noggrannhet har vi fått tillgång till det bästa virket med extrema dimensioner upp till hela 700 mm. Det ger byggnader från Topolis sitt exklusiva och högkvalitativa utseende.

Vi tillverkar även attefallshus, bastu, spabad, badtunnor och växthus. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!