Varför välja timmerhus

timmer

*Timmer är en perfekt lösning för bygget av ditt hus. Det är ett traditionellt, mysigt och miljövänligt sätt att få det bästa bostadshuset.

*Det som kännetecknar ett timmerhus av Topolis är den solida dimensionen på virket, vackra detaljer och en enastående kvalité både i designe och material.

Vi designar, tillverkar och utrustar timmerhus av högsta kvalité.

*Vi har 32 års erfarenhet inom tillverkning av timmer och stavlaft-hus och har byggt en stor del hus i Norge m.m.

*Med så många år i branschen har vi fått tillgångar till det bästa virket med extrema dimensioner (upp till 700 mm) som ger våra byggnader sitt exklusiva utseende. Samt kvalitéts-fönster och dörrar direkt från tillverkare utan mellanhänder.

*Varje stock har sin historia och sin plats i huset. Våra snikare väljer noga varje stock som senare sågas till och torkas till 18 % fuktighet innan det används.

Timmerhus
Topolis Timmerhus
*Hela bygget sker i Litauen innan det sedan, varsamt plockas ihop och transporteras till kunden där snickarna bygger upp huset igen. Detta ger oss möjlighet till snabb tillverkningstid och ett förmånligt pris.

*Ett timmerhus byggt på rätt sätt håller i flera generationer och är ett mycket miljövänlig och hälsosamt hus som bara blir vackrare med tiden.