Varför välja timmerhus

timmer

*Timmer är en perfekt lösning för bygget av ditt hus. Det är ett traditionellt, mysigt och miljövänligt sätt att få det bästa bostadshuset.

*Det som kännetecknar ett timmerhus av Topolis är den solida dimensionen på virket, vackra detaljer och en enastående kvalité både i designen och material.

Vi designar, tillverkar och utrustar timmerhus av högsta kvalité.

*Vi har 32 års erfarenhet inom tillverkning av timmer och stavlaft-hus och har byggt en stor del hus i Norge m.m.

*Med så många år i branschen har vi fått tillgångar till det bästa virket med extrema dimensioner (upp till 700 mm) som ger våra byggnader sitt exklusiva utseende. Vi använder även kvalitetsfönster och dörrar direkt från tillverkare utan mellanhänder.

*Varje stock har sin historia och sin plats i huset. Våra snickare väljer noga varje stock som senare sågas till och torkas till 18 % fuktighet innan det används.

Timmerhus
Topolis Timmerhus

*Hela bygget sker i Litauen innan det sedan varsamt plockas ihop och transporteras till kunden där snickarna bygger upp huset igen. Detta ger oss möjlighet till snabb tillverkningstid och ett förmånligt pris.


*Ett timmerhus byggt på rätt sätt håller i flera generationer och är ett mycket miljövänligt och hälsosamt hus som bara blir vackrare med tiden.